27 Ağustos 2011 Cumartesi

49 days and 1 litre gözyaşı

Kimisi diyor ki ben sevmem bu çekik gözlülüleri, ayy nasıl izliyosun bunların filmini yaaa, konuşmalarıda bi tuhaf bee :))) Jackie Chan filmleriyle büyüdüğümden olsa gerek, hastasıyım leynnn bunların. Bana çok sempatik geliyor uzak doğulular nedense, hele koreliler tek geçerim, yakışıklısı çok yakışıklı güzeli çok güzel oluyor bu korelilerin, ama çirkinide pek çirkin  :)

Bu sene iyice kore manyağı oldum, fırsat buldukça kore dizisi izliyorum, en son dün 49 days i bitirdim.İlk bölümünden itibaren çoook güzel bir dizi olmasına rağmen son bölümünü hiç ama hiç yakıştıramadım diziye, mutlu sonları sevdiğimden olsa gerek...

Diziye gelince, konusunu anlatmayacağım zira pek çok yerde konusu anlatılıyor, bence seviyorsanız kore dizisi izlemeyi, bu diziyi de biran önce izleyin...



roller cuuuk diye oturmuş hepsine de :))


Birde Japon dizisi öneriyim gider ayak, ismi 1 litre gözyaşı.İsminden de anlaşılacağı üzre her bölümde zırıl zırıl ağlıyorsunz, o derece dramatik yani.Zaten dizinin ilk bölümünde baş roldeki kızın omurilık dejenerasyonuna yakalandığını öğreniyorsunuz ve dizi boyunca kızın hastalıkla mücadelesi, yaşama sıkıca tutunması derken siz hooop ağlamaktan harap olucaksınz..

Bu dizi gerçek bir yaşamdan alıntıdır,bunu bilerek izlemek çok başka bir duygu :(
İnsan sağlığın ne kadar önemli olduğunu  bir kez daha anlıyor, etrafa daha farklı bir gözle bakıyor dizi sayesinde..







Japon dizileri gibi bu dizide, çok az bir bölümden oluşuyor, 11 bölümcük ve her bölüm amerikan dizileri gibi 45 dakkacık filan..O yüzden zaman ayırıp izlenebilecek, pişman olunmayacak bir dizi.Ayrıca dizide çalan şarkılarda çok güzel, kısacası beğendim,izleyin derimmmm !!!!




Düşmenin nesi yanlış?
Her zaman tekrar ayağa kalkabilirsin.Düştükten sonra  gökyüzüne bakarsan, mavi gökyüzü de bugün sınırszca uzuyor ve bana gülümsüyor...Yaşıyorum...Hayattayım... (diziden bir anektod )


10 yorum:

  1. ben de cok seviyorum cinselliğe girmeden cok dagüzel gideceğini reyting alacagını gösteriyorlar bizlere. hele bir dizi vardı ı am sorry ı love you. bunu izlemediysen mutlaka öneririm

    YanıtlaSil
  2. Ben hiç bilmiyyorum bu kore dizilerini ama o kadar çok seveni var ki artık hiç bilmediğim ve izlemediğim için kendimi garip hissediyorum.

    Buna neden olan şeyde sanırım japonlar. Japon filmlerinde çok fazla cinsellik ve sapıklığa yatkın şeyler var. Ben o yüzden hep uzak durdum bu çekik gözlü yapımlardan ama sonra öğrendimki Güney Kore hiçç ama hiç ile değilmiş :)

    YanıtlaSil
  3. hiç öyle değilmiş yazacaktım :)yanliş yazmışım.
    Hatta tam tersi az cinsellik bol aişk varmış.
    Aslında tam benlik :)

    YanıtlaSil
  4. handancım, izledim canım hiç izlemem mi, çok güzel bir diziydi o da, izlediğim ilk kore dizlerinden biridir kendisi :))

    milky, çok japon dizisi izlemedim doğrusu, sadece 1 litre gözyaşı'nı izledim, o da malum bir kızın hastalık sğürecini anlatıyordu..Ama kore dizileri gerçekten cinsellikten uzak, aşkı çok güzel anlatıyor, ve pek çok blogdada gördüğün gibi çoook hayranları var, demk ki izlenmeye değer diziler yapıyorlar, bu yüzden izlemeye başla cnmm :))

    YanıtlaSil
  5. Ben severim çekik gözlüleri Avrupa ve Ameriklalı'lardan daha insancıl gelirler bana :) cinsellik barındıran dizileri de filmleri de sevmem, belki ondandır çok masum geliyor bu diziler bana :)

    YanıtlaSil
  6. o kadar masum geliyorlarki banada, en kötü karakterlerini bile seviyorum o denli :)

    YanıtlaSil
  7. laminacim cok sekersin, cok tsk ediyorum sana <3


    ...ilginc bir diziye benziyo, hic kore dizisi izlemedim.. aklimda bulunsun bakim :D

    iyi geceler tatlim !

    YanıtlaSil
  8. cnm benm, izlemeni tavsiye ederim, hep hollywood nereye kadar :)))

    YanıtlaSil
  9. bende kore dizisi izlemedim ama filimlerini izlerimm..canm sen nerden izliyosun nettenmi?

    YanıtlaSil
  10. tatlım ben genelde indiriyorum,yeppudadan, ama orda online izleme secenekleri de var :)

    YanıtlaSil